Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e152aeda-902e-45b5-bdac-3c6e4bce38c1&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=17228ec1-71a9-4bcb-a247-481a2020f7dc&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=64e83695-2ea8-4375-beb1-9668405696dc&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=dd52c5ff-e3d9-45de-9a2c-cca993032d78&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f3a9bda2-c09c-407a-93d5-225c917ab67f&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b87aac21-4250-4dc2-8321-a77b8c65ccf4&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=db1b01e5-b38f-45ce-9c17-cbcb1d90feee&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a10f882d-51b7-49ff-ba5d-e72aacac8fcb&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2eaf64b5-b75e-471d-a9c6-60bea94ea5f1&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3b25216e-7571-49e1-8193-a233c4da1371&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=282f3dd1-0e74-4eb9-91a1-1a79d72cb3b0&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fdfb09b3-39ed-433f-964a-7f2289348ea1&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b4a7a487-eac0-4e1f-a9d7-872ac51a367f&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c0bbc234-2a71-465a-9a92-4e72c87fc8bc&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a4b4e69c-31aa-4264-8412-a0f37f2dc05c&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0c3f8a8f-765c-464e-b8c8-a771c7687127&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e31e0a50-c268-44f7-9369-c46febc177b4&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b87de871-566f-41d0-bf58-b0027cd3cb8f&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bce06330-c488-4e56-9bb4-74ff1a3a29dc&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=909cf1e2-bea2-4cd2-948e-442deb994161&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b5cbd8b1-0f29-4ee2-b5dc-76af433b9f58&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=29402420-7ca9-4403-ab45-5dc0fbdc2997&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a411641b-0bc4-4633-a31a-6c0a41d3e6e2&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=54ed4a54-0791-4069-aec9-93d14a38364c&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fe69dfdc-b823-460e-af61-e66ac84b3177&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3f084bea-d3f9-40bb-beea-033efe4a07b4&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b00f3fc4-4c00-4397-b353-dac806f23781&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7cf4834b-0808-4e20-a6bb-3ca20c61c2ef&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8406b28c-f669-4b4f-870a-ac3e0fbff97a&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c2774a32-383b-4b9b-b7fc-a697ba2bb376&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=96fa7874-8879-48e3-9691-907ee3b84398&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e49e2aae-077f-420e-98e8-14aec8b6ca70&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7bd0218f-e9de-4621-b27e-58c92aa74eb7&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=C94iiLZ52YPZQcxoRTxuYPyUHeDCNeLIBCGD3lR0VKgihzHt20AP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=683bdcd9-b579-4d27-bc52-6acc25390fcf&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |