Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5713c5b5-12fe-45aa-905b-ece114e19dfa&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=60e59e82-a9a5-4450-a1cf-96330d3308cd&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1f92f0fc-4745-455b-bc9e-26f196c88f2a&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6d287b38-cd09-419e-958a-ced48cb44e22&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7b850959-8227-40e8-9721-a67f31470e91&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e44fd766-5833-446a-bd2f-9dac216b59e5&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=34aa8dd3-c093-48fd-b1d7-7c69a011cb2b&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=93a836e6-d9d2-465c-a09a-bc08d2f7cd73&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bcad54ed-a2bf-4017-9032-f1df62ea30f9&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a37a85a8-368b-49da-8883-81c63b384396&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=13c337c4-25e4-4d8a-9336-fdf99187f332&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a5529488-293f-4c77-868b-c7eda3f0454f&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4131cd32-904a-4137-bf06-b22ab54bec4e&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=046de06f-c5ed-4b91-8249-cf046cce6eea&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=74fa661c-96cb-4486-b101-93fc7055cf72&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=777fcce4-d4d2-4374-9071-1db2952c4e1e&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ddfcca7a-2c6a-4f69-bbb7-d40f9028ba3a&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c784d276-90d9-4286-8bd6-b81107dd2beb&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7d75b9bb-64c8-4452-9f66-99717b225393&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cbe0a727-d32f-45c5-ab92-a268030ecff0&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=421a157f-8eb7-4e2d-b2b8-9e185fa6c63d&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c6198765-bcf6-4195-9670-18bdea96a480&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=916e0d5e-739d-475f-a06c-3901e7de0ca9&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5caf4213-1978-4164-807e-8ddedddbd43b&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f1397862-7a8a-4d0e-8c97-229f20f58371&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8413c134-0d8d-41f8-9ab3-12f5f4c02d47&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=dfacb4f3-09d7-485f-9c71-0bd62dc846bd&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8ddc3bb1-6a88-46a7-bea5-96dbc5d41f6e&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=56b3eb5e-f5ca-4d7b-9ae3-bcd7260688f7&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=204a74d6-3dc9-4cb4-9cb8-b9c15fb484f3&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=928d1b89-2cb1-45d8-8a86-90526e922804&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0c19a428-7ea7-41a1-8cbb-86e3b0ea6952&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cee4829b-deae-4639-85c2-4cc30142dc62&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=OeoooGAISm2FmJxeZ3U995IqrYQuoc1_0PMo30_9MKzzodhcN7nw!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a5664f53-39a2-437a-a600-d7abe32c1774&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |