Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=609e98da-7975-44ca-8ef9-1a0c1234e8ed&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b8c668ad-6450-4585-89b6-fa8180cec0e1&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d2c2697b-cace-489e-87cf-07fa869a7a9a&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=190c46d7-5c2b-4184-96ff-a42fef5a4d05&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cfca7873-2ad9-404b-949e-d137876fa0d7&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=601a5714-0945-49c7-a2cc-269a724f84ad&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d253ff3e-6a29-43cf-981d-173b8f04db65&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6f7f3875-18d0-4fc4-8f01-b5bdce55fac9&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ddad7d96-7eeb-4441-afb8-6f5b7cf2888e&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7f3c4ef5-722a-429e-8c3c-0cab69d1ab04&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=05e05733-5fdd-419b-a8de-3c5eeee3fc5a&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=aff80e36-3173-435d-b54f-9becc5677b42&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6f6d465d-8b56-4f7f-bce7-121544d8b507&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cf750a8f-120b-475a-a326-866c69a5e906&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8ee53569-8323-453d-9350-05050df1a756&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2bcbce17-76f5-482a-89e2-8567dd357352&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=dbd24e75-a8e1-4de2-b3d9-299f566ba670&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e0fb28be-4e4b-4e79-b591-4ba1960507b3&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=61cf29e9-433e-4bd2-afcf-e899605f138b&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7670ccc4-dd29-47d6-b6e4-4bf0fa06014e&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=634dd05a-e023-4874-a03f-86d8143bdec5&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1731c973-9154-4b2a-8caa-8a91e4000887&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5f448bf2-24cc-4b0a-98c7-3de6c4b90e15&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cc8f2dee-7f60-440b-8dbe-29ce7e3e77ad&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2e6a50f4-54a4-44ad-b4e9-a4e269289835&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=863dc46a-8896-44be-ac90-447a92d56713&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=21475077-f07e-41a1-aba8-be957a2d777a&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=89c0e19c-a175-49a8-b83b-e9d410ffd5ba&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7ba76d37-3405-45dd-9e3c-8f1ce3957574&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=28ce3b5e-7242-49e9-a81f-b1bf4bf18992&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=348b1107-476f-4211-8a9f-5cc674bd9bb9&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ebf64a9e-c231-4003-a89d-7521d605d8e7&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e93bc6f5-43fa-4a8c-bf6a-41061eb90257&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=hAM-ICttQjgLJ3f6vqPQNMtnWdk-qSoL_L8GRYA6kmZBI1rn_rPP!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=98776bea-38a5-4e1d-a151-2cf641cbad09&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |