Nuria Aguilar Puig | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Maria Ballester Devis | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Arturo Blázquez Soro | Professor lector | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
|  |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
|  |
Manuel Castillo Zambudio | Director del Centre d'Innovació, Recerca i Transferència de Tecnologies dels Aliments (CIRTTA) | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
|  |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
|  |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
|  |
Idoia Codina Torrella | Professora lectora | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Fatma Hosny Mohamed Ali | Investigadora postdoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
|  |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable de l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
|  |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
|  |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Jaume Prat Castellà | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Pere Puigbo Avalos | Professor lector | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Hina Saif | Investigadora Predoctoral Ajuts Joan Oró | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Jordi Saldo Periago | Coordinador Doctorat Programa Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | /935811397
|  |
Jordi Saldo Periago | Coordinador Unitat Departamental Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | /935811397
|  |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
|  |
Anna Zamora Viladomiu | Professora substituta | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |