Resultats de la cerca "Àrea de Tecnologia dels Aliments": 32 persones

Persones

NomCàrrec o categoriaEntitatTelèfonEmail
Nuria Aguilar PuigProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Joan Pere Bosch LlopartProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Marta Capellas PuigCoordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Marta Capellas PuigProfessora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Manuel Castillo ZambudioDirector del CIRTTA Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1123
Manuel Castillo ZambudioCoordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1123
Victoria Ferragut PérezProfessora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Victoria Ferragut PérezCoordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Victoria Ferragut PérezRepresentant de la Unitat Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Joan Josep Gallardo ChacónProfessor substitutÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Yaneth Gómez HerreraInvestigadora predoctoralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Alvar Gràcia JuliàProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Eduard Grau NoguerProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Buenaventura Guamis LópezProfessor emèritÀrea de Tecnologia dels Aliments
Sonia Guri BaigetProfessora vinculadaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Bibiana Juan GodoySotsdirectora del Departament Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Bibiana Juan GodoyCoordinadora de Treball de Fi de Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Bibiana Juan GodoyProfessora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Bibiana Juan GodoyCoordinadora de Quart Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Anna Jubert RosichProfessora vinculadaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Gerard Eduard Martin VallsInvestigador ordinariÀrea de Tecnologia dels Aliments
Santiago José Mínguez SanzPersonal acadèmic jubilatÀrea de Tecnologia dels Aliments
Montserrat Mor-Mur FranceschProfessora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4112
Bernat Pérez PlayàInvestigador predoctoral FIÀrea de Tecnologia dels Aliments
Reyes Pla SolerPersonal acadèmic jubilatÀrea de Tecnologia dels Aliments
Jaume Prat CastellàProfessor substitutÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Jordi Saldo PeriagoCoordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4731
Jordi Saldo PeriagoCoordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Alimnents Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4731
Antonio José Trujillo MesaProfessor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Antonio José Trujillo MesaCoordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Josep Yuste PuigvertProfessor agregat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Anna Zamora ViladomiuInvestigadora ordinàriaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
+34 93 581 1447