Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7c730b7d-ee38-497d-bc63-2a2452626eff&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6d0bddab-12f9-4586-b93d-249c0a2be2bc&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=14998c25-26e9-4cf4-bde1-11a0fd31ecff&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c614aa2a-fae8-4251-9fa6-aaadfbf59904&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6941446f-a5e0-4189-a267-557a2a7f84b7&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=232b7dcc-a66a-4e5c-bd29-f4c4974df9f0&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=eef547db-023f-42b2-9ded-79f55b5e9905&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=24435c28-cf27-42d7-87e3-7113526ccf94&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=90f31ea9-43d7-4394-9155-744d6c25b73e&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d6a47451-7f8d-4819-b0f4-651db0b40f52&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=02760d69-9286-410d-948e-3999ba9c9e3d&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=157fa939-f1dc-4a32-ad83-9de51f0ec541&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a0a0d78c-6f43-4421-ae13-db3c39b1ede4&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=07117455-dab2-408d-babc-f8b521f71e88&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d9b8c50d-59f0-4406-81eb-e869b0416d96&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e6a19b36-ed63-4992-a2fe-f51d84d871eb&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0f8fb50b-b13a-46c4-a2b6-afc02591caf8&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5188748c-af31-4b6e-94a8-dabf3c9466cd&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=471e94c9-cafc-4516-80cb-3092be135629&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a61d75b8-5ff0-4484-a2fc-851ad807f29e&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=abce890a-ee8f-404c-bf32-da91cc4a870a&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cc2145af-cdea-494b-ae01-91391484e61c&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f4d6314d-623c-4117-be22-c126548d2c68&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cc6e01e2-fafe-4b08-afb9-33eebb7b8374&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=810c809a-a66f-47fe-83c2-fb013b617ca0&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d9d61b8f-c973-425d-81ec-6d0bb5c92eb1&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=efa595d8-4378-4aeb-86c6-7ebfa082b38a&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d3ffd5d8-e38c-4415-91da-5a62c6e7352d&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=50ed9b54-f9f7-46d5-a054-13c5c78c833f&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=25df96ce-ca24-4f77-ae86-e2372632930e&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9a3e9e7b-ed24-4af0-90e3-d92747a13f8d&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=dd519bcd-3aff-4250-b01f-49a773665320&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f2050306-1b60-4e36-881f-fbb60aa08090&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=-utDadLf5woOHnO6IERLK1auE313WKivXkgITX3Gi9gULWsCwhKG!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1c4288e8-38c7-4b79-a268-d1c2bebd07d1&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |