Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fda7c9d2-19ab-49c9-a1f1-5458bbb66378&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=950581e5-8788-4b7b-85b1-27ffac990fa5&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=744027e1-f0f6-4607-a2a6-f7e49ea7b2a5&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5cb1120e-4119-4060-9224-4a55ec7fcd66&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9c5c228f-edb0-44a8-811a-68dc580dbc01&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=89621579-d49c-4aa1-b2bd-636e3b5c4e13&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a597ab80-ed31-4db3-9734-596ccb5cdc53&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7ab29689-89fd-4e76-82dc-f30f6dece52f&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=904aedec-aaa5-4f5f-b04b-390fd03a2ccb&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6804899d-96ca-4407-93df-0b15fddea191&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=69c628c2-de62-4cb0-ba76-b86e143a498b&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e60e9b9b-e099-49f3-8ad2-2bca8fab7c46&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=210c1ab5-05b1-47e5-82de-84e28c1475f0&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=37831530-92ff-4274-8e56-70f3013bd9e5&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=91571f01-eefc-4a65-b7de-10790fcf3a84&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=87e0b6e1-300e-4088-a2dc-cffc72a9a050&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=39dd697c-0225-4ff8-8771-196d6c3a6af0&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3cfaaa7b-9d8d-4800-9ee2-fc18100d2067&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8ab02166-31fc-47eb-b367-2bd3d1a1785b&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=819a6a63-947b-4894-aaed-67b4da1b5009&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3e033c0b-1376-4aff-8355-750a0b541dc4&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0eee79f5-03d3-4c45-81ab-dd729d725d5d&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=79934cd9-8534-4ab8-896d-8ac92b77e956&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d98b08de-981e-4fe9-bffb-4fef990c88fc&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9ffd142d-fead-48fd-bd54-2227678fa993&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=af45f2ae-ae9b-459f-8b70-380c37a5a717&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=271dc06b-6152-4dcb-8f20-ee971caa7c02&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=711b2b3b-ced2-4806-99fd-7518e40780e2&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ad441122-2166-4605-ba9f-7c35f33dd178&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b2e80186-c09d-4032-98d6-73dc83b00523&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5d1dbf80-aa43-462c-bc40-50561f934437&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=eb1f1985-4cd1-4923-925d-78c6026d7086&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9d739afc-3244-4087-88d8-3bdf682ec5e5&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=M5hN4Twr389YH9Wn_ol89GwPdCNg4evAVSOtjcfYfiMCDMqXuXo9!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f5053501-c750-4bca-b0bd-db7b23af24d4&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |