Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=805786cd-647c-4ac9-8dbe-5b7875641be0&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=848c3709-b2bd-4335-b467-b7abe4cc52f5&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4464ec4b-f9fc-4fc0-a3bc-26ef99d797c3&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=43417ede-ca77-4fc0-a6be-3c143a294b29&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1d377f77-1493-46b9-8c19-ef6082284621&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f7056138-bb65-4ffb-a8c2-4f32040e3be5&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=88f44499-7ad7-4d1b-92bc-046639ba6115&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fe7d64b1-3133-4dd2-803d-b30f5ae3e851&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e4a988ae-95b8-427a-8c4c-65a4c9e5930d&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ed9c4f14-f536-4a79-81c0-7fbcbcb18857&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6f3ca064-68c8-40ce-ab82-ff9de98c1382&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d469360e-38c4-4cac-a0f1-0d403d33e64d&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e060e861-e6ff-445f-89d4-61f79f4688b5&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5d6202bc-8867-4430-9fdb-97eea8d87c20&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=52d7998b-639b-43fe-9c0c-b01c4e067ace&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4a171a63-5d05-4cf3-a63e-df56ff41fe1b&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=51b6c6a7-4b2c-467b-955e-3cc0046a6ccd&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=33c026e6-1239-420f-b363-6aecd55c88e6&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b75e24ea-e0d8-4f8f-805d-633248df1c90&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3c5e60f8-fa5d-45c6-b76e-490077654843&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bf942c7f-7daa-4db0-9ce2-0e74c24ce025&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9a682d35-eb0d-4318-9ec8-f4c292d675fd&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=241d9bf9-c1f2-4460-9d56-873993db5721&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9ea00d63-966d-4911-9c06-3afae7fd9110&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b814969e-c5b8-49f3-aaba-8b15f6f5a562&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2cf884c4-ec54-4b90-9c2c-7762d00a685a&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=795b50cb-9a1d-4e78-aae8-62941a9abcd7&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0e035c72-3c7c-4dd5-a43e-6cf91bc3a444&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=511a1ccb-700b-40a0-b23a-c6c5e36bdc59&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cd8f79a6-aaa2-4e88-87eb-b1b454b6d839&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e4b6266e-df77-42ce-8777-47b327ea879d&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=df9f5185-5bba-476b-bde3-7cd0c2100d4e&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=819597e2-a372-4839-8afc-a5c9884e83e5&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=WBYoWWgMFOOjp9Og05ExKVyxk3Hi_5QHshm6ys2jbUc4XrrjGq29!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=44c0f11a-3e6b-49f2-9e48-da3839bfbff8&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |