Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=47587ced-d3e2-4a14-8c23-b9285ddeb3ef&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e2f88cd0-4d26-4169-9fe5-1ad00f9acc46&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=810779b3-d2de-4bbe-856f-7b24ac08807f&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=070739ed-a163-4817-a30b-59b919e237bb&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8145126d-0931-47a9-bbab-50c45789ccaa&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f7902032-e97d-4b38-8edc-3a8e462f3ee7&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=471784f9-96eb-48a6-b155-0e6313d950a3&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=39029983-0bf3-42b9-95a6-183db761a20b&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=994ae037-9006-4c61-8b61-4fcf3d5c7c91&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=28fe6784-c639-47f9-a969-9bd0a892ed7e&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=33a6b722-c3c2-45b0-8f8f-797c3da62cbe&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=55791e68-70d8-4e38-bbcf-e2c7a3455518&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=06c1436a-f46f-49c0-8daf-bd25bb06bcae&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9048220b-1668-4e60-a188-2641a6327f40&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6a1af760-6b82-4941-8515-b9d7cd6738bf&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d7e1db25-5183-4e62-a088-9cb5a97d470d&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=75e76181-83e1-4b6d-ad88-5fd1c9809cf6&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=89f30a86-e9c9-4f7c-adbd-44ba3a1fd499&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a017b3cb-d3a4-44b9-af9c-18da47e55b7d&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d07b6f51-9123-403a-a241-842eb3e01c23&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6baf65c7-c657-4b9b-92b2-81253410ee27&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d1380c55-75e0-4507-85cc-6668dfc50477&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=22e1397e-ca88-4916-b3ec-fd33abe84a64&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=80ca0e6d-62da-4739-9df8-eca0e169d725&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d2c02eb1-73fe-4985-b047-aa1613e0262c&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=13f340c3-27fe-4c80-b000-1f48db8dd94d&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8c01dc78-96ed-4589-8364-39e257289841&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=45090499-1ccd-4473-976f-8d73c3060442&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=33ef6d17-8b56-4fc5-aa6a-9b48b4d3366e&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=255a32e4-9a4f-4241-af84-465b8a810ec5&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e3f09b4a-f63f-43c7-b7c9-757e5cc8aa7e&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=15d4a6fa-3d9a-47f2-b184-01931e7d7329&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b914e96d-1719-46b8-9018-8cfc68c0122b&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=MFAyHgo3zLC770wByKdx8-J3gvJNmgzpYOZXEED4STbKNZfp91q3!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=796ee811-9097-42be-be29-57b66e5877c5&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |