Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=17c9f4e1-dac7-4842-a477-963405befc9f&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6e96deb3-5252-440c-8aff-32b8ead56796&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=76887c70-470b-4bde-af74-8eb8f06d15c8&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b0b4864d-ed67-4ca1-bca6-8586eedb407f&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0f26d142-e47f-491b-9e8e-f2afb01cee25&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e9a44090-c850-4524-83c0-5698c0579a16&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d940cb28-55b2-48cb-bb14-9e5c6ff4d63f&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b5d36096-f407-4b20-a2ce-4b724c0fe16e&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1901c0e7-140f-4332-8fdc-22cec2b049a2&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c38bdb2e-fee9-4def-92a0-acb7d81b7b61&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=334c83c3-c912-4521-b185-38bc974a3f4a&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=826ed948-aec4-4257-b867-69f118afe598&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=90511c08-c3b5-4e60-b995-15100334a5f0&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5e93f255-6b9c-41c1-88f5-0ede52c909b7&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=00419d13-b653-44d3-bb36-5590ef438a0d&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1174cacc-50a0-44b3-b32a-b9c17980e4e6&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=60d25455-4ea3-44ef-b979-a54bc0547a99&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4de2e5ef-b7d7-4ac7-980c-fbb0afd37929&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4975136b-3300-4789-b333-cb7e59c0e17c&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c4ae14cc-abf0-45b6-8494-9879b8a02079&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d9121c62-f8b5-43ef-ac9d-c6a50ff36f3b&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8f3096ef-8350-46f0-9c04-74744dfcb0e7&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e86d052c-18cb-4bab-ba76-32d04f26f87f&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=57cfed5e-2cb2-4d36-8022-12d9635f2391&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f64a1836-6886-4cee-a1e0-cdecd418e030&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2f1e25b2-c26a-4bb9-99c7-74aecbb8067e&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=563ef3c4-61d6-4d48-a878-8efe78549d24&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0f0b4510-6777-460b-a297-5930342305e1&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f567c363-5787-485a-92c5-5312bb5c61d2&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d399feb0-eb65-4d32-8341-ba2aace885c5&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7c59bd54-f848-4c5f-b83f-5f5ea68d904a&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b0715dc2-581a-473d-bd6b-36a07ca7f58e&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=58b49a35-442f-4b0e-b98c-94f165892c3c&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=0tNM95YcfyuvAUKC-Tomue5ZPFqjgnnf8LHi4D1nPXSTaHYXCrAu!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a6d8034b-ff9b-423d-a1fb-354bf5a01a3d&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |