Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=beaadf88-74b4-407b-bc17-5e11d347c48e&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0b201c92-6925-46a0-be4c-7520d8287a24&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=02df8504-56c1-4610-a30d-0cb31368bb10&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fddd1ff7-5ed4-4049-bec2-131e91091bc3&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1b760bbe-d6c0-4e58-baf5-41944d5e13b4&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5d8e80be-f79d-45db-a29f-93f68a41d17c&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ca12a5e9-9afc-4c4d-8e7e-c577833c26ee&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=96ff1cf1-e9cf-4a40-ae4e-5f97d239ffde&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c6a3fc7e-10b3-4913-8f9d-f91fa1d1a937&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=193df3b5-dbe1-4839-9a2f-53d1860fcb7e&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f231dc15-ba99-45d5-82e2-65946908b30d&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d3a779c8-0546-49bd-8e91-39c45dfeabb1&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=00c2605b-e6fd-42f2-a189-e5f3f422e442&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=09bf772f-bd3f-4a66-b644-1ccc1e00fcc4&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1b0eeda2-127c-4582-8c0a-0bf91fbc0a12&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d789886b-7091-4f53-819f-dda7b298cdd3&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0529e075-776f-496a-90f1-bc1852d6ab18&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e40c50d3-7f0f-4eed-9752-1b8e3f1b8f64&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c4967cec-9fcd-4702-9f20-c16b9799248e&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ea85d8cf-d541-4296-944e-475fc6716f84&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=70b4b2c5-0445-43f7-a9b6-4405a72c40b2&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8ffaafde-b314-4185-9f54-777736b59412&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=478a16f9-2fdd-4cdd-8d4a-2aa2acc96f94&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=70d98b1d-5234-408d-a606-d623a1c91ac3&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e852d3ed-62d2-4809-9e7b-372237781a0d&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f57c6bb8-c877-4e64-85b5-e9ec4fcef606&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7de3306d-c946-4e21-991c-15cb019222bc&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=34c22b13-06d2-4826-9ece-ef018ce8ba2a&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6cc618fc-1d15-42ac-9141-5a7c53aba46a&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=43cab07e-0629-4143-8a85-faccadd6bbdf&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c66940c3-bc3f-409c-9047-08366fd80ec7&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=68280b6c-392f-4657-9f92-6ccd549629af&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0083086b-9ae7-4008-abb4-64e4e9fecdf8&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=RH0o5mWiNlmEq-3d3gDPzOJ4_3fMfAKuYcdnJSW9yxAXzv8lf-1h!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0fc72422-ceb9-47ff-bcb4-887a71ead28a&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |