Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4f9816f2-286f-4fb0-a64f-494d74f56b4f&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0a7ad068-9f51-4d07-b6c2-b086f8edd72f&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=de74b8ea-cad6-4027-82b7-1ec208cac913&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=17aad012-7b9c-413f-ae47-d1479d5bc749&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=70d29c1d-b6d3-41f9-b326-42c163978c70&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=815dac1e-9731-4786-95d1-d686fd00c95a&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=149342f1-c581-4899-9c8d-bca7b73aca99&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1d2caa62-204f-4fd3-a8aa-fa19aa454209&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bd5c9161-a601-458b-8d60-7a67774b8dce&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=62686c97-c4bf-4da5-8b5d-d5f326f19be3&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1301c628-6c72-4bd3-9a72-5fdacab8e29d&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6f3c551e-6cae-4db2-b259-ecba4984f00c&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=64fddf26-83c1-4f45-bc8c-10237b16df1e&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9934dd0f-b163-4586-8dbd-0fe1f13cef54&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=57fe2a6c-6954-4f01-8c82-127014cc90bf&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ed2c555b-a4d3-488f-9810-645ce1f777c4&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2d1c6395-ecbf-4e0c-bad3-1c0e2b9fbbb4&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2a08e0e8-8054-48de-a04f-75ce0a295761&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=03c9cc7e-22b9-4bea-bcfb-cf876327a54d&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=10dc93ed-f6dc-47e2-933e-bda67e887073&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0828291b-3a48-437f-b310-a4bb74cc326f&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1eb58928-9452-4961-95f5-87415c5e90c4&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d51dc89b-49f6-451f-9f62-41d997dcc656&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=45598d29-77fb-4461-8539-7fbaaa23a4a1&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5507a192-741b-4ce1-a51a-40103a082b5e&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ced75b90-546a-42ae-8bc7-6c8fabab7f5f&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=631e2ab6-7250-47dd-a223-98758a5c0386&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=284efe1f-3b49-4644-b7c9-76adc4830864&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e5cf1c5f-51ed-4cdb-968a-44ead27dc356&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b604010e-3b92-4244-bcf9-b44f2b7515d8&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f84770be-066d-4699-9faa-c4c5014bdae3&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0938c326-e5af-4ff1-890f-b74824b781d6&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1ffc976a-478a-4c70-b1ba-b80a8844b9f3&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=CJUiLoaAY8TisRSpCAPpvjfLJvFvhNm8kNEfeIBT9gkW3sInvTgF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0419a0d9-56f7-4a47-bace-7ffdff754491&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |