Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4df519b8-5a9e-4ead-8eef-d259c4c627bb&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=37fb5c4c-c4c8-43a3-aff9-8a9d15eb1885&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=af2ab5c4-0987-4ac1-a263-c0ac62ba48bd&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f27f18e5-9f39-4494-a60a-eafac8c5f00e&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1d60e700-691f-4617-991a-0d352257abd1&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=19f3fc50-b361-4726-a127-fb1844f16413&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=186d2d21-792d-479e-88c3-a2eb3cae2f65&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b2546392-27e8-4a9d-91cd-b5fc09b9f910&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e2d6b2b6-b42f-47e0-b18c-fd326eb30fc7&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=90442973-f270-4393-b764-1f409b4a7b23&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e3dc09c7-198e-4e36-b83f-dbb9f8b57c7e&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0864f69d-0681-417d-8c38-29eb4fe42b4b&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=01920b16-1d0e-4f2a-8fe5-70ab4a0439ce&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=dd1743b8-7249-430d-b2df-d5ddea9c3097&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3198b323-4f8b-44cf-9042-0743fd035642&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=684b26a3-5126-49a2-ad82-843640c1681d&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4c570771-c142-44fb-b8bf-71197ebb4304&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f2201db7-4594-48e4-9e33-143f5a72b2a9&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5f8ef525-a76b-467d-9bab-259b13fa3a5c&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9ef9939e-b811-4435-90e2-216c0e3e9b1e&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fb8090d7-acfa-4909-8e9e-468da8072c86&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d87d7230-f701-4097-b110-6bb8f172478d&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c30eb9f8-3f66-4d65-be7a-bc68c01c7c41&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1927cdf3-4ed3-470e-8714-6579d9d42b7b&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7a9c759d-0ef4-4abf-bd78-2ffce690449c&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3e1eb6f1-784c-4222-8d5f-5a2b56b66f11&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=239f8611-a530-4807-9eaa-68dbcf88bd46&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3a0df8eb-ad83-4204-b287-3dbcd9d27258&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=77635ba9-e198-425c-b5d5-df538743d6f6&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c7b8707f-bca9-472f-bd01-af6fd49acad0&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e6854d65-69bf-4452-8b66-40ecb7890775&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=93e7577f-162b-46a1-9732-1f8db8c86c77&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b5c49e7f-d0a4-424f-a525-d5e1bb8e8448&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=190pC6EuDsOX3FMPXBd4ExCOups_J9wlmPYjTEwlt75g1NCiaQZe!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5036f0c2-6404-4752-907f-d8ac6449ad54&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |