Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=edc66c68-e19c-450c-a28e-18c2a50913d0&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=346e719d-b34e-4e4f-9851-6a6be442b130&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cb71f6c3-cb6e-4301-85c8-23cba93db6d0&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d013fe28-6882-42c3-87b8-c3f69f966b52&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0c3a2847-6dbf-4506-a24f-8df488e9a1ef&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=eeda4631-60fe-464a-8ee7-4bd2171e5142&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c32a9e1f-9007-4c8b-b10d-8b1781ec8e53&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=66ff3795-200b-4860-8187-ee19057c07e2&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=90ea4edd-73c9-4fe9-9def-22c5cff32af4&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e6ffd17c-5267-464e-a5d0-72d8549c6b93&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=69088500-0cc7-43e8-a509-d768651bcf21&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4a55e986-7dd7-472d-805f-287ca2e3d55c&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bbf9a493-e745-4ac8-824d-29204566797c&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bd704d13-d90d-4cc2-9971-b9cae696ca34&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e93c48ca-a890-4cd2-b1ee-62704b0a488f&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0cbfa990-14d8-4c22-bcf3-708e46977a9f&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=004fcff0-e390-40ff-b6c9-fda8c8d7377e&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=352b1a3c-e641-4f94-8294-1cc04b037688&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=df60ff12-ebb4-49d3-a7ee-b96a7d175072&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=44ce546e-0874-4613-aa46-af99f2b174ce&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9edb46b3-2018-4605-9e69-7d88554f5c74&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c253f62e-6d47-4f02-a0c7-eeeb2705a0a5&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=771ad586-ce34-452b-b8ef-471d1184d9fa&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=076ccdba-8de9-4588-98a3-04103803b6d5&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c58c2b9c-3722-4f09-8782-455849da083b&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c1f8af2f-b65d-4e6f-9888-83b44ac4968a&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=04efa3dd-e97f-4d62-a3de-e807f9928f9d&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7f7ca340-1dc3-4500-bc82-ff27e81990ba&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f3b3d485-0a25-4361-8157-267e71201a8f&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=07db45b2-90d1-408d-9a2d-6d73b424eae5&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b9214ca7-c668-489c-bde0-5cc98c540538&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=702b507b-06ef-4c01-8a05-30341b8123e4&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c470bb7e-0ea7-4ec1-8397-9daf72268ba1&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=Rt0epxF40ao-YEmvM84MvO77L8ofyULHjN8wqX05yEYRBSFDFdYr!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e3aa6858-b349-413d-96b7-406ada58a07f&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |