Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a96c4413-48df-4b6d-bc55-05c78adaa5ce&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1b5c5184-8fe9-458a-aec3-fa3138533e8f&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7fa38d8f-38b8-4e2b-8a73-70826d752e44&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=337af4b3-9f53-4f07-b2ee-1c21154146ab&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6862b627-75d4-4c59-a6ab-0c503b25fbb3&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b8e0f956-e8cc-43cf-8e9e-b3fe83439e65&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cdb6045f-365d-4fd0-a814-ebf053753385&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ec677189-99bb-41d1-b48f-825874114373&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ea4f6d8d-9b3c-4ba0-a7d9-5f4a2a8e5bb6&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=77531509-144a-4a92-b2d6-08629232b4d9&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=782a3d86-0d24-4cad-9246-b74a8746d4a6&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a2d80e7c-4e55-4ced-bee5-6d41b5ac5678&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bb425404-eb29-4b21-9447-68ba0ffebf78&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cbfad1c1-de33-4625-8348-e483b4aca0a7&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=727f6b68-a9a7-4ce2-917d-e099b42ff7a1&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8f33fa6c-8948-4731-95f9-180e501b33f4&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=53972576-8388-446d-8d1f-10ec3b932988&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=aef540fe-f738-4290-bc39-78754194388e&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=41b74d1a-b251-4925-97b4-a7c3e2ebcf5e&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6fef1547-4b47-4f3f-9a32-9f1cd4b98d28&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4543dcef-0f04-413a-8ab2-c18be217e738&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7541b44e-fb6e-4f7b-94a0-6476d97627b6&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fb725b61-fa95-4f1d-b0a7-610c289db17e&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fe0d9636-2ac9-4a78-acdc-3916b5973523&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=38976ba4-7668-4a87-9e03-12918840af55&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0812da2d-8c2d-4594-b1a7-b9b3447dfbc0&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=54b1c492-13d5-4f7a-b423-52b3dded84d7&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a4262ef0-3b6f-496a-a453-e34e56458f9d&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8dac0dd9-3dea-42ac-a95b-31703eb380f0&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=618357ad-f0b4-470d-9b6d-a3cb5c1bf324&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f0116164-0b6b-4d14-a695-85f92b84481e&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4b2a899e-587a-417e-b696-af019445bd00&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=57232086-21fd-4f8d-9b1f-3b2c3a7949c5&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ryJNB8nWDHsSP2O3QitF3Ca9yQ0sQH8UrdkjXQ86G4YSAJ0z3wYk!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=204a658c-ccf5-4427-856f-ce67fac4d157&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |