Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Martin Nicolas Buffa Dunat | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
|  |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
|  |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
|  |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Ous i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Francesc González Solé | Investigador predoctoral FPU | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Buenaventura Guamis López | Catedràtic d'universitat numerari | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1397
|  |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
|  |
Bibiana Juan Godoy | Coordinadora de Quart Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
|  |
Bibiana Juan Godoy | Coordinadora de Treball de Fi de Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
|  |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
|  |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
|  |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Catedràtica d'universitat numerari | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
|  |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
|  |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
|  |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Alimnents | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
|  |
Antonio José Trujillo Mesa | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
|  |
Josep Yuste Puigvert | Professor agregat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
|  |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
|  |