Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=20d5f693-e5cb-4641-ac2f-c96798394c4c&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5a6cf65e-7044-4dfe-a112-5da3139de7b9&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=81178a94-b2ea-4f34-8cfd-b9332c0f778f&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=355b484b-78e2-4346-9e43-ce2d12a56dad&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b70567c5-c7c2-41ec-b812-5d90f5222363&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fbea0e34-c666-403c-bbb7-454b7579ff58&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d9e485a3-4933-4d50-ac3f-7482f5eaef00&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=07bdfccc-2892-4335-8bc9-54a78c32a2d2&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a07a2d87-ac00-4bee-81ab-173a74580e81&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f46264c9-f2ad-4419-9bca-0b7a9ba7175b&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3ffb4bf1-1f63-440e-8d49-2d809ff0651d&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7e7c9b2c-fb15-4101-a9d8-5121a01e3a98&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fb75a73b-25d1-407c-83da-bc5f7f456447&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8073cddb-bba6-4b8a-8477-e0c8eb1df9a9&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a5402a57-cbde-440a-9e34-b5c39eab2412&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=60fd8918-d33f-4a7e-8961-ed60988c2d05&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3dacd0be-05c8-441c-ac81-9655a3177ad7&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fa1860f4-c859-4502-8d2f-26fd4fb83adf&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cb62caa2-ad26-4722-828e-ed6846f270fe&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b845ea53-f75b-4414-aa72-34fd4de78520&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ff1b8a8c-49e7-4aaf-b299-568222893f78&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7bf34280-d29b-439d-aec5-4be9d00a0c9d&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8f53813a-0093-40d4-aa37-35e8140501ac&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7d7b68d3-6b41-407b-87db-b16cc358a7e5&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=251c709a-39da-40ee-a714-97d3c39b88a1&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ddfb9aa4-2800-47ef-b1ce-63d9969c7170&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9fc8191d-f680-4c4d-adb6-41ce9240ae14&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a03b9508-7612-421b-b129-96fb55258eb7&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2735dd2c-8e77-40d1-bcc7-a01ef30888f6&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2166465a-415b-4577-ba60-9988aeb6e3f8&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=917671a4-6159-4448-91b9-f04bf06627dc&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=655e59df-4a8f-4d0c-8c28-edc93faa0a9d&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0cd8aa56-053f-41cd-8362-0e0e2b984746&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=ut1DtIHGw_WdH5FvFbyHOmHj2WbePrFQvBIZ64qm9Zd3YrrOaqk2!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=55a35d0e-426f-4c92-ab30-fb0fb029e54f&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |