Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7878a811-e502-448d-a905-66f077ebfb0f&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=498651a3-1a61-4312-bd6f-d85167b96327&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=326bcb74-a9b5-4231-9ee7-01534773e59d&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=27932a5f-3f18-453d-a57c-f185ae13c27d&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fc70f5e1-739b-41fb-9756-82a83f5655b0&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=34b6377c-1279-47e7-9236-e4bc9e38bb83&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c8243dd7-af33-461e-a331-c09bcc1acd23&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c4885cd0-3df4-4118-8ff4-13d1e84fedcc&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a7035f7a-0f64-403f-ab1e-d6e25c67c752&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6a85dfb6-b205-4af4-b478-d7c5590f2252&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b1a4c276-3ad6-45c4-82b0-88c45512364a&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7ebeffd8-e9f3-4c2b-adf6-cdbe16c70b8e&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=584a10cf-e20a-4c72-b4de-760555750e8d&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=51ccc452-c208-4fb5-bb77-bc0228ad362b&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7888539b-3634-44c2-897a-54fdb49c56c0&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ecf8cb97-f758-49fd-8a5d-192dfd8bd47d&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1f2acd00-4a4e-4712-ad69-75fb36415922&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=78b9685d-a580-41cb-b04a-a92691ddf680&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8650fec0-474b-48fd-be80-92123a0d45f4&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4d1f13d4-adcf-4fb5-bb08-a5b18d7587b7&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4167e680-2442-4426-9705-88ed5329acd9&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5d42ee24-db08-4bd0-852b-df0495f2a479&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f075107e-e8c0-4340-b98c-c3ce873dbe08&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=618e73e6-8492-4383-8587-4c68b7dd5b75&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=be562df9-b2b4-4f66-8b8e-88fd3598da62&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=95c923c5-d7bd-405e-a8f3-9bdbb7052d8d&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=314950b8-deb1-4b7b-86b5-527e0fa0f6f4&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a5fafdaa-87b7-4129-9e62-92247439ac24&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b915d047-e615-4cdf-94b4-2ad9eb1b28ac&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fac39d67-33d5-4f05-b7c7-0c69ec0b0c19&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9bf19144-3e92-4847-9e63-8e64695651ba&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f9177594-0afa-4189-b29d-c936fc1624c1&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e4c48aad-4409-4b9e-9139-f85e5be44a0d&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c1db7868-cd88-41e4-b00f-9ab35bee0644&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |