Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=80802192-699c-4ad5-bb56-eb5409edbc8b&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=66c14332-f7b5-4095-9993-b533c58f29e9&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=981eab60-d46c-41af-b386-75bd05f09f3f&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=de95593d-f1ca-4041-818d-efa735836aba&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7344e3e9-9c0c-4acd-af0a-13cdc4c90c08&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=428d43a7-6914-4a9c-93e0-f279fe7751e1&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8ed53f4d-4906-4049-91ef-113aece7cdc6&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=86143951-61a0-4f0d-a0e8-1f414ca1edab&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6a5c7d53-e3b0-4f57-b4ec-9120d81c28b8&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b8ee8f9a-9edc-49b8-a877-8d25d576f935&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4935abc1-4fba-4b14-9459-bdd61a9b3c9e&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=21189d7a-3b6a-4788-aba7-faf7668db898&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bb5a3653-27d0-4937-8e2c-e1cacfa45594&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=95968eb9-1850-44ad-b36a-85a7db375abd&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2f97eec2-9f11-4aaa-b80c-bf4913a6f2b9&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=92bfc2dd-1ad1-47f9-9b0f-b729251628e0&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=68b23743-0496-4ef4-a0cf-eb121866cf87&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1ca2f009-9251-40d6-924d-6a14adbf3cf1&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d545caf6-1c95-406b-ad71-558afc7c4fba&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ab414648-cc4a-43c8-8cbb-d35abb6d6ffa&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=df9694f3-b6f3-49a0-b88e-81c7f574d149&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7dcb0331-80b0-4244-8898-783fd7988d83&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d3641c20-7e4c-487a-8efa-cc4ed7fde66c&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4bf1d097-46ce-47bb-bec2-feee4cec3500&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d73418b1-4051-4ed0-9573-0287008ca8b4&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bf9b1837-5ac5-4ca2-b1f5-281d48552e95&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=841634c0-da46-4223-be26-c9eaa8041b03&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=65b437b0-8e44-4981-9dbb-52866516e98f&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=168f52f9-3c0e-408e-b8c7-8f3c267f418d&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bda7ae3a-83d8-4c2c-9fd6-1fb17e9d4341&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=149a436a-8ca5-4033-87a9-726626377d78&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=801015e1-2a5f-4d27-a2aa-a8008d71e7a1&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b7412d22-275c-4278-a8e9-62a0de9831f2&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=tiE_BylXRlgmaX1E4iyfbsBIJvWH4p3PWeiMqpY2BFQxLoZk8Gu7!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f6bbade8-f377-4661-afd7-ba567698689e&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |