Resultats de la cerca "Àrea de Tecnologia dels Aliments": 29 persones

Persones

NomCàrrec o categoriaEntitatTelèfonEmail
Nuria Aguilar PuigProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Neda Ahmadiani Investigadora ordinàriaÀrea de Tecnologia dels Aliments
Joan Pere Bosch LlopartProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Marta Capellas PuigProfessora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Marta Capellas PuigCoordinadora de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Manuel Castillo ZambudioSotsdirector del Departament de Ciència Animal i dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1123
Manuel Castillo ZambudioCoordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1123
Victoria Ferragut PérezProfessora Responsable de l'Assignatura Ous i Ovoproductes Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Victoria Ferragut PérezCoordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Paulina Andrea Freire VásconezProfessora associada laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Joan Josep Gallardo ChacónProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Yaneth Gómez HerreraInvestigadora predoctoralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Francesc González SoléInvestigador predoctoral FPUÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Eduard Grau NoguerProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Buenaventura Guamis LópezCatedràtic d'universitat numerariÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1397
Bibiana Juan GodoyCoordinadora d'Estudis de la Titulació de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Bibiana Juan GodoyProfessora Responsable de l'Assignatura Peix i Productes de Pesca Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Santiago José Mínguez SanzPersonal acadèmic jubilatÀrea de Tecnologia dels Aliments
Montserrat Mor-Mur FranceschCatedràtica d'universitat numerariÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4112
Bernat Pérez PlayàInvestigador predoctoral FIÀrea de Tecnologia dels Aliments
Reyes Pla SolerPersonal acadèmic jubilatÀrea de Tecnologia dels Aliments
Jaume Prat CastellàProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Angela Ramon PérezInvestigadora predoctoralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Jordi Saldo PeriagoTitular d'universitat numerariÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4731
Antonio José Trujillo MesaDirector del CIRTTA Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Antonio José Trujillo MesaCoordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Jesus Valdes HernandezInvestigador predoctoral FIÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Josep Yuste PuigvertProfessor agregat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Anna Zamora ViladomiuInvestigadora ordinàriaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
+34 93 581 1447