Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=38f062b9-6905-4779-9524-60c300e8fc89&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a557fff2-dc1c-4826-bede-2ea490a1ad0f&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cbcaf747-f43f-4075-9e40-8d1ff082a63a&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6579a88e-fc19-4132-9b21-f57c8ced1fe9&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=07ba9c8f-0278-4ced-b4c7-420cf32a8693&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=54262ff6-a49b-4590-8a3b-9386d2ca35d1&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8bb6384f-0f13-4497-a72b-d8eff238ceff&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=36c1b156-acc0-4137-982e-24abafed3378&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c0771451-44ef-4481-a384-4a65db32ded6&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1734cdf3-b4b0-48a0-9ca9-4e7e5e887670&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b91c9408-5bb7-4dea-ad69-49fa8c9122de&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7ce5783e-5860-4658-9c7e-d79ddc554391&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9382f841-3e03-44d1-a699-44bd2827f75a&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=95aaea23-78df-4922-b4c2-0c43f2026b6d&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=21225fb3-5f11-46e4-ac4b-d9d4bd213dd5&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0f05875f-d230-4a35-88cc-abd4457ea91b&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a541b981-6914-405e-ba01-eb55515064a8&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c8384132-4962-43f8-a0fe-176b76e9b125&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9ffe911a-7996-4298-b38d-3de43da0cc99&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c6e0ed0b-3cdf-490e-bedd-91681eabed95&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=81becb44-4454-4690-9a4d-fea68f7c7b01&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=eef0b2d4-d811-4676-914c-66c7e1c0c2f5&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=05e8687b-72d2-4335-858f-76d33ed53716&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0d4548bc-e402-475b-9eff-d5bc03f82099&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2bb5e197-6fca-433a-999d-3ac849fc6a44&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=22cbaf47-b00d-4626-b1aa-01ab229c7c16&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c664bc34-5c9e-4cdb-9562-eea42d8d3754&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=38794da9-397c-4acf-a991-1253427b8db2&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c85ec678-dbb4-46af-bbcc-42c35213991e&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=05795fd1-fdd3-44d4-b3c5-ad1c8598006d&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=93f8bce0-288f-4662-b1c6-a55625683d4c&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=680bfce2-9f47-4b41-af22-d32ac03a1077&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=76bc8d41-8b7b-4529-a11d-6910461319a9&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=XrgepQSMXsN0gBFoYLvTi1JU6DijijZhJvMi6leDVLnu2CPbFfkF!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bf4d0f90-a895-4566-be49-14adcf9b9735&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |