Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=535fc9bd-87d4-4602-9ad5-fce97b4c5ecc&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e63c29d8-bd0f-4f58-ab53-494206335f51&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c71e2d92-db84-4c0b-a0a8-394e65eee7bb&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=62ab78cf-0648-42ad-9251-dece787eee8b&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=24098920-d19f-4978-8295-42566218473d&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ae05ac38-983b-414c-b777-e6944ae6d151&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3212617c-4632-4130-b162-5d3c564dc1a1&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6e501ffc-7f8f-4bf6-a164-6d02a75e8f94&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=768844d0-c20c-44f8-aaab-b03d8c22d71e&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=e2acacca-8ac9-419a-822b-25dcd1647415&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=925545a7-83fe-4010-b927-bf1d0c209ced&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3c47e19a-ad1e-4d84-996c-379be8a39677&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ccf035b4-2baf-43e5-b64c-a223be49755e&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1529b9e6-4c80-47fd-beda-f308661d2462&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4cbf7720-0e8d-4306-9ee5-875fbe296b3b&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ab830369-c5c8-4a81-9366-744b8db11c79&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=474dcac1-7b2a-4f46-8eb6-a13430d9714a&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=bb590a03-3e02-4f37-8f33-bb4d25929aeb&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=72d0fe41-773a-45e5-aa6b-f872d0364508&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2b7edc6c-522a-4785-a779-492906858a18&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=102b5d90-2299-4930-8bbf-cd2b6c15902b&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=33d47db3-1668-4d2e-85e4-b05163834fbc&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=c7e6c75b-d37b-430d-b70b-ba70d2d4d8d9&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2a4b31db-5a8b-40d8-b4d2-b0b0038c9d26&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1f3ae766-0e34-4720-8603-431d4b4a3de6&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b5147612-3a24-4239-afb2-0e24047117e8&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d718cb60-a1f1-4aa1-a7fa-942c65303538&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b7e53ecf-1fef-46a5-8bdf-f3e5192832ec&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=257c707f-761d-49c8-bbad-caa48fb57df0&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8a299a91-e1f9-4d2c-865f-54b26da20c66&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=1bb2bf51-273e-4e76-b5a9-5736fe0d2499&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=06277dea-8554-4704-a41e-4e01abd9774a&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f622e1dc-c6d4-4858-893e-3dd5ac596950&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=vX89mrbyAHKc21jdGnapk9_9RgNo7TybuwKU2SV8F_XDI1sOeh9u!-1963999014?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f74463d4-15f8-491c-8229-bd47bd5d84da&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |