Resultats de la cerca "Àrea de Tecnologia dels Aliments": 34 persones

Persones

NomCàrrec o categoriaEntitatTelèfonEmail
Nuria Aguilar PuigProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Joan Pere Bosch LlopartProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Marta Capellas PuigCoordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Marta Capellas PuigProfessora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Manuel Castillo ZambudioDirector del CIRTTA Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1123
Manuel Castillo ZambudioCoordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1123
Victoria Ferragut PérezProfessora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Victoria Ferragut PérezCoordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Victoria Ferragut PérezRepresentant de la Unitat Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Joan Josep Gallardo ChacónProfessor substitutÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Yaneth Gómez HerreraInvestigadora predoctoralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Alvar Gràcia JuliàProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Eduard Grau NoguerProfessor associat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Buenaventura Guamis LópezProfessor emèritÀrea de Tecnologia dels Aliments
Sonia Guri BaigetProfessora vinculadaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Bibiana Juan GodoySotsdirectora del Departament Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Bibiana Juan GodoyCoordinadora de Quart Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Bibiana Juan GodoyProfessora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1447
Anna Jubert RosichProfessora vinculadaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Xavier Marín AngladaInvestigador predoctoral FIÀrea de Tecnologia dels Aliments
Gerard Eduard Martin VallsInvestigador ordinariÀrea de Tecnologia dels Aliments
Santiago José Mínguez SanzPersonal acadèmic jubilatÀrea de Tecnologia dels Aliments
Montserrat Mor-Mur FranceschProfessora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4112
Bernat Pérez PlayàInvestigador predoctoral FIÀrea de Tecnologia dels Aliments
Reyes Pla SolerPersonal acadèmic jubilatÀrea de Tecnologia dels Aliments
Jaume Prat CastellàProfessor substitutÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
Jordi Saldo PeriagoCoordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4731
Jordi Saldo PeriagoCoordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 4731
Júlia Suppi PérezInvestigadora predoctoralÀrea de Tecnologia dels Aliments
Antonio José Trujillo MesaCoordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Antonio José Trujillo MesaProfessor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes Àrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 3292
Lucia Verdugo GonzalezProfessora substitutaÀrea de Tecnologia dels Aliments
Josep Yuste PuigvertProfessor agregat laboralÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 1446
Anna Zamora ViladomiuInvestigadora ordinàriaÀrea de Tecnologia dels Aliments+34 93 581 2914
+34 93 581 1447