Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=3f4cd0b2-66b0-468f-849d-e54b6748bebe&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=27e74bf6-98f1-4657-9c61-c1a7c55a614a&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=288838ed-e258-43e1-a233-6c6794387b2b&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=01ae6fea-2701-4a0d-a853-26093d682ed7&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b4ccd6a5-2301-45d8-8089-766d3c2276ff&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=23253fdf-0f94-4c08-b17c-52d53c27945d&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9c7348a4-a8fd-4452-bf11-edbadda41aa6&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=cbb702bd-a73b-463d-a637-609fa457a123&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=37aa22a4-251f-413e-9f61-cfed62eb1ac9&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d6b4d089-0ed0-4a0d-ba39-a1181f03cca1&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=727b2c58-3e85-449e-8f2d-619074483ad1&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d1bd3fc4-c78b-4f07-ba40-ea99cc6aad43&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8684c03a-37f9-464a-9a76-14074d97da82&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=afd8c8b5-8a4c-4286-a79d-f4bd8da6e2ab&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6ac591c4-3b6f-480b-aa46-1d1df13ae6a5&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=94a512b9-e0f9-4d4c-b17e-f5bc2d6108f4&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=083b80a7-c80e-4251-8178-1637a8a973a8&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7591400a-115e-405d-bacf-7ab2061e66f6&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9987a62a-45f3-40e4-bf53-3d79dc4ac2f1&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7c05d3f1-3d0c-42f6-88e8-adbb71b866b5&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=623c829a-7a62-4c0c-916d-e37b4b689710&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fba3c01a-7350-4cdb-bc11-4bf69f84ed28&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=71a25e9c-d9ca-43db-9c98-bb997e2416b3&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6028b604-4cc5-4685-be15-3a74bf807394&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=338a5622-dfbd-42b8-8518-4ad34532038c&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a8f4e148-cc74-4420-93e1-1cf0fd84844a&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a353aa06-8863-46dc-af9e-d03cb7c962f3&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5b5c87bc-977f-4af2-a93f-2d68229fc7a6&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5ba8a5cd-a3d5-4972-8c8c-4c74a7c74352&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8f7a7d12-63ef-4173-bf02-4f6cbdcda9a2&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ed874cf1-723c-4f64-a107-04d8fed8e202&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0e71ed2d-3885-4fdf-b809-612e1badebcd&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9cbc6a0f-dcaf-45ce-b293-031a5f3bedb1&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=FB0YAqO765iqvfNxEuPAxvF5S82mmOLwqyMNuOM3B_1I7lnzd5b5!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5fd8cf5f-4fa8-4a7e-a81f-5300c59c4020&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |