Nuria Aguilar Puig | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=16aefc77-ca88-46d0-855e-9aa661dcf8c5&pfdrt=sc&alias=ae2533f5604b848708c1b4647f524b44&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Pere Bosch Llopart | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=38671386-c6f7-421f-90a8-fbeb93ae8815&pfdrt=sc&alias=a18bc916e69996e5e22654ecec2c39d2&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Coordinadora dels Estudis De Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=ec432c5b-ab7d-4505-b98b-53bbc0dcfbad&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Marta Capellas Puig | Professora Responsable de l'Assignatura Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2d77ac44-f636-4932-ae1b-ba71af38e224&pfdrt=sc&alias=c6cf123165799762570929b2fd39da55&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Director del CIRTTA | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=f0f8c6b3-efad-4617-9c6a-63f347649749&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Manuel Castillo Zambudio | Coordinador de Tercer Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1123
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0d3d69f7-9967-46be-9f35-d4df0149096d&pfdrt=sc&alias=5411227d8de195ecbac1fca443256dbe&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Roger Escriu Justo | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=8f7a8e46-0fdf-4320-a052-97f55ec294fc&pfdrt=sc&alias=ef66f7cfcaf447b6ce6789bf02572bb1&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Professora Responsable de l'Assignatura Desenvolupament i Innovació | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=486844c9-5cda-49da-8a83-47582720eb68&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Representant de la Unitat Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=6d0527f0-439b-4348-93f3-d6d0c3b4a5d8&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Victoria Ferragut Pérez | Coordinadora de Segon Curs de Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=de5a7456-3380-4c8c-a085-522e627ec477&pfdrt=sc&alias=8f724dba304230bcd84a27739f9ca5e999aeb4195b351079&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Joan Josep Gallardo Chacón | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=28e5693d-9408-4b02-9aec-852240dfdfb8&pfdrt=sc&alias=db6eb13c21e79e7ae010c8b4fd9be499b3eb1fe655787658&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Yaneth Gómez Herrera | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=dec7a5cd-0391-4ab4-b5ad-a1f274a126d6&pfdrt=sc&alias=b13b4b238aebdcff90815cd67aeecdfceaf7b67507925e48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Alvar Gràcia Julià | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=2817a123-1437-4aa0-8590-0ce25ac930df&pfdrt=sc&alias=d3df0df722711788085d210f908d0289&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eduard Grau Noguer | Professor associat laboral | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=d443e1f0-9826-41fc-bb3c-e03afefa52fa&pfdrt=sc&alias=dc69f82129f925956f4a19b5d08cca74&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Buenaventura Guamis López | Professor emèrit | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=37f4af4f-9518-4d02-9a1e-05b6ed377696&pfdrt=sc&alias=ac05ea82019fc7c4d8336ae80766a129e9a850e757a6eb75&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Sonia Guri Baiget | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0a348461-36d4-4e2b-9a7c-5e80072fd038&pfdrt=sc&alias=58d3b0fbccae6a48de80814bd7d68c33&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Sotsdirectora del Departament | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=07a4c4bd-03ac-4feb-bf5a-454ed782d5bc&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bibiana Juan Godoy | Professora Responsable De l'Assignatura Peix i Productes de Pesca | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=9563b279-51d4-4921-b514-02c32ab4dbb2&pfdrt=sc&alias=13eefa42e5cb7098ee8e89e55ce95103&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Jubert Rosich | Professora vinculada | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7a47e628-1e6c-4eb1-b547-ca9949328f46&pfdrt=sc&alias=f0e0de8a90657cea83d9f15b20fc2f94&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Eva Mainau Brunso | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=53e7b1e3-7c75-4d7b-9a5a-3382fe56ed80&pfdrt=sc&alias=b2fbb783110e8c774bf046f352818123&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Xavier Marín Anglada | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=5f1e919d-1b93-4b7c-9a19-9b795c9583f6&pfdrt=sc&alias=485bb73563d3269bb42a3bbfd3d784b7fbc064a0d25770de&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Gerard Eduard Martin Valls | Investigador ordinari | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=fc66a305-34c9-446a-9551-556b0b7281e3&pfdrt=sc&alias=ff3f1d0d243fd37da4552de66f182c48&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Santiago José Mínguez Sanz | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=64002213-53e6-428e-aec8-6acfe97b1544&pfdrt=sc&alias=2554530eed4836bed2a187ae52e924d6e3ad92c7b9074226&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Montserrat Mor-Mur Francesch | Professora Responsable de l'Assignatura Legislació Alimentària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4112
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=03a8df3a-e12e-43da-8499-66036cdcbaf4&pfdrt=sc&alias=de3a1a56c2765dc8b66e922e29ddaa78907b263154bd0335&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Bernat Pérez Playà | Investigador predoctoral FI | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=0a44a127-a26d-485f-9f4b-00ba68c6de65&pfdrt=sc&alias=a093a3be5c10ae91c8040efaa880a31c&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Reyes Pla Soler | Personal acadèmic jubilat | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=de53db33-98a1-48f1-b328-ae714721a0cb&pfdrt=sc&alias=7014c8843a5583101be63c4f8cc4358d&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jaume Prat Castellà | Professor substitut | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=34fb1dfc-c5ba-4a09-860b-0b1c7e2f6066&pfdrt=sc&alias=361ed31a2b4659291224d749717f5ef25ecce5fbb2b7bade&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador del Programa de Doctorat en Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=581ffea0-c5c5-4254-a7d0-7e273e579cbe&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Jordi Saldo Periago | Coordinador de la Unitat Departamental de Ciència dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 4731
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=aac41f9f-e68f-4631-b2ae-04768c56bc06&pfdrt=sc&alias=55b9fe9aea745f6445f19127bd3ac7cf&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Júlia Suppi Pérez | Investigadora predoctoral | Àrea de Tecnologia dels Aliments |
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=a735d6e0-0ed7-4a3a-85c9-3687b108f977&pfdrt=sc&alias=236d4ea0ff3726c5cee989dc64b6dede&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Coordinador d'Estudis del Màster en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=7a6f7f7b-7aed-4d4d-ae86-5a28fc3fb09d&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Antonio José Trujillo Mesa | Professor Responsable de l'Assignatura Ous i i Ovoproductes | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 3292
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=38240b87-fe7c-439d-9a1e-747d980d63f5&pfdrt=sc&alias=b06b304ef9e58b677d6f0f6c163808fd&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Josep Yuste Puigvert | Coordinador de Quart Curs en Ciència i Tecnologia dels Aliments | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 1446
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=b8d84ad0-dada-4040-9f9e-c00f6669f62e&pfdrt=sc&alias=9f42e8d39d16d758395ff4800cff0cd0&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |
Anna Zamora Viladomiu | Investigadora ordinària | Àrea de Tecnologia dels Aliments | +34 93 581 2914
+34 93 581 1447
| ![](/pcde/javax.faces.resource/dynamiccontent.properties.jsf;jsessionid=IuQwU4mHhqajwqQUuvTECwmMIFdyb5ojTLlnoQoG5p1ygdmB0YoC!-1316489224?ln=primefaces&v=6.0&pfdrid=4f366456-703e-46dc-94e1-1a703aa531e6&pfdrt=sc&alias=b0b9f626f42927cfd60d6180299833e7&maquina=a3c2d8e20e311f15&pfdrid_c=true) |